Over Ons

Alert Stukadoorsbedrijf is een dynamisch en ervaringrijke stukadoorsbedrijf dat gevestigd is in Roermond. Wij verrichten stukadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord; Van kleine verbouwingen tot aan grote renovatie en afwerkprojecten.

Voor alle stukadoorswerkzaamheden die voortvloeien uit verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de particulier en bedrijven sector, bij ons staat kwaliteit en een netheid van werken hoog in het vaandel. Zowel particulieren als bedrijven, aannemers en klusbedrijven kunnen een beroep op ons doen.

Wij kunnen met ons stukadoorsteam elk voorkomend stukadoorswerk verrichten en begeleiden. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren onze allround- stukadoors eersteklas stukwerk.

Onze werkwijze bestaat uit 6 stappen:

1. Adviesgesprek
2. Offerte
3. Planning
4. Uitvoering
5. Oplevering en betaling
6. Garantie

Wij garanderen:
• Dat het aangebrachte stukadoorswerk op voldoende wijze aan de ondergrond gehecht zal blijven
• dat het aangebrachte stukadoorswerk niet zal scheuren in de pleisterlaag, tenzij dit wordt veroorzaakt door de werking van de ondergrond en alleen voor zover die werking niet kon worden voorzien door ons
• dat eventuele gebreken kosteloos worden verholpen, tenzij het gebrek geen verband houdt met het werk.